Yhteystiedot

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKSI HELSINGIN VALOMAINOS?

Helsingin Valomainos Ja Teippaus Oy on Helsingissä toimiva kotimainen yritys. Valomainonnan ammattimme alkoi kehittyä jo 2010'stä etänpäin. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme niin irtokirjainmainokset, LED neonvalot, valokotelot, pylonit kuin rannusnosturien kotelot sekä teippaukset. Valomainostuotanto on Helsingissä omissa tuotantotiloissamme. Asennustoimintamme kattaa koko Suomen.

MIKSI LED VALOMAINOS?

Valomainos on yksi parhaista tavoista yritykselle näkyä ulospäin Käytämme valomainoksissamme laadukkaimpia teholedejä, joilla saavutetaan paras valoteho pienellä energiankulutuksella. Pienempitehoisiin ledeihin teholedien hyötysuhde on parempi, ja käyttänytsä ledeissä on myös vikatumissuoja jonka johdosta muun ledin vikaantuessa jatkaa vikaantumista. Teholähteinä käytämme vähintään IP65 suojaluokitettuja laadukkaita vakiovirtalähteitä.

LED IRTOKIRJAIN VALOMAINOS?

Kirjainkotelon värjätään metallipinta mukaan. Etupinta on yleensä LED-lkomponentein läpivalaistu muovi. Pinnan väri tai kuvio on valittavissa. Kirjainkotelot saa olla eteen- tai taaksevalaistuja tai näiden yhdistelmiä.

MIKÄ ON KOTELOVALOMAINOKSET?
Kotelovalomainos voi olla muodoltaan suorakaide, neliö tai jo erityinen muotomuoto logon muoto.
MIKÄ ON LED MATRIISINÄYTTÖ?
Matriisinäytöllä voi esittää informaatiota asiakkaille kuvina, videoina, animaatiota ja osaa tekstinä. Myös kellonajan, lämpötilan ja päivän saa näkyviin. Automaattinen ajastin: voit valita mitä näyttää näytössä haluamaasi aikaan. LED -matrsiisinäyttö on energiasäätävä, ympäristöystävällinen ja hyvin tehokas mainontaan.

Matriisinäyttöä ohjataan tietokoneella joko kaapelilla(RS232), USB -portilla, TCP/IP verkko:lla, WiFi:llä tai WLAN:lla.

Olen kiinnostunut

Yhteydenottolomake